Handlekurv

Om oss

“Never doubt that a small group of thoughtful, committed, citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.”
- Margaret Mead

Starten på reisen er begynnelsen på magien

Og vår reise startet i 2018

Etter å ha jobbet for Veganermat i Moss, og opparbeidet kunnskapen med å skape egne klesdesign, startet vi nettbutikken Vgan Store høsten 2018. Det gikk smått i starten, men etter et samarbeids prosjekt med Samuel Rostøl så reiste butikken seg litt, og ordrene fosset inn en periode. Vi var også med på Moss Miljøfestival i 2019, og fikk oppdrag fra DxE Oslo om å lage t-skjorter til Animal March i 2019, hadde også stand på selve marsjen. Siste vi gjorde under Vgan Store navnet var Vegansk Julefestival i Oslo i desember 2019.

Kråka sitt fall og verden går inn i mørket

CrowShack titter fram i 2020

Rett før pandemien treffer Norge så bytter vi navn fra Vgan Store til CrowShack, dette var et strategisk bytte siden vi startet å produsere og selge varer som ikke utelukkende var til veganere og dyrevernere, så navnet vårt stemte ikke helt lenger. Men navnet passet nok ikke så bra likevel og ble en stor flopp, i tillegg til en pandemi som satte all aktivisme på vent. I mai 2020 bestemte vi oss for å legge ned nettbutikken og legge all produksjon over på finn.no istedenfor i en periode

Lyset kommer fram inneblant steinene

Aktivist.no graver seg opp i 2021

2021 er vaksinen sitt år og verden ser lysere på framtiden, så litt mindre enn ett år etter at vi la ned driften klarer vi å huke tak i det attraktive domenenavnet Aktivist.no og vår jakt på butikknavn er over for alltid. Sommer 2021 brukes på nettverking og nye design, august starter vi på ny nettbutikk og siste helgen i august står vi nok en gang på Moss Miljøfestival og nettbutikk har åpnet i beta versjon. I oktober hadde vi vår første, men ikke siste, stand på Gullroten i Fredrikstad.

Følg med videre på vår reise.....

Noen av våre organisasjonskunder

Nettverk for Dyrs Frihet

Vi lagde t-skjorter til Nettverk for Dyrs Frihet i to omganger sommeren 2021.

DxE Oslo

I 2019 lagde vi første gang klær til DxE Oslo og Animal Rights March, i 2020 lagde vi hettegensere til DxE Oslo.

Anima

Sommeren 2021 lagde vi t-skjorter til Anima som skulle brukes til en kampanje.

Oslo Animal Save

Sommeren 2019 lagde vi klær til Oslo Animal Save og Animal Rights March.
Fast frakt 80 kr

Samme hvor mye du bestiller

10% går til veldedighet

Handle og hjelp samtidig

Etisk produserte klær

Alle våre klær er etisk produsert

100% Sikker handel

Stripe / MasterCard / Visa